Onze merken


Juffrouw Jansen

Wie Juffrouw Jansen zegt, zegt vrouwelijke silhouetten en mode met een flinke dosis fun. Elegant, sexy en een tikje eigenwijs. Juffrouw Jansen houdt van reizen en haalt inspiratie uit filmklassiekers, de fifties en stijliconen van weleer. Trots op haar Hollandse nationaliteit voegt ze daar een vleugje Nederlandse nuchterheid aan toe.

 

Dankzij het gebruik van soepele jerseykwaliteiten hebben alle items een perfecte pasvorm en scoren ze hoog in draagcomfort. Juffrouw Jansen heeft een voorliefde voor de kleur zwart en flirt daarnaast graag met stippen, strepen en dierenprints. De keuze voor draagbare stoffen met mooie structuren en spannende kleurcombinaties resulteert in uitgebalanceerde collecties.

 

Juffrouw Jansen creëert tijdloze lievelingsitems die zo zijn ontworpen dat je ze op meerdere gelegenheden kunt dragen. Multifunctionele ontwerpen met oog voor detail en hier en daar een speelse twist. Al hun producten worden met aandacht, passie en liefde vervaardigd. Daarnaast worden alle artikelen en materialen veilig en eerlijk geproduceerd.

Poools

Vanuit een monumentaal klooster te midden van de uiterwaarden ontwerpt een enthousiast team de Poools collecties. Het Poools team bestaat uit vrouwen, zij weten wat vrouwen belangrijk vinden. Zoals een goede pasvorm en een fijn draagcomfort. Zij werken daarom graag met elastische, comfortabele materialen.

De Poools collecties kenmerken zich door de vrouwelijke en stoere styling. Details krijgen onze volle aandacht, en creëren mede de perfecte look.

De impact van fashion op het milieu is aanzienlijk. De collecties van Poools zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit die lang mooi blijven en meerdere seizoenen meegaan. Zij maken bewust duurzamere keuzes in ons materiaalgebruik, maar 100% duurzaam bestaat niet. Zo werken wij o.a. met biologische katoen, Tencel, Ecovero viscose en gerecycled polyester. Deze duurzamere artikelen zijn te herkennen aan het groene logo. Uit respect voor dierenwelzijn werken wij niet met bont, angora en cashmere.

Kyra

Een damescollectie voor zelfverzekerde vrouwen met een herkenbare vrouwelijke signatuur. We kennen onze klant en maken graag deel uit van haar wereld. We herkennen trends, maar we besluiten ze niet allemaal te volgen.

De KYRA-look is onderscheidend en tegelijkertijd functioneel. De vrouwelijke, brede collectie biedt veel mogelijkheden en kan zowel easy-going als meer formeel gedragen worden.

Elk van onze acties heeft een impact op het milieu en we willen dat deze zo klein mogelijk is. Dit is terug te zien in de keuzes die we maken bij het gebruik van materialen binnen onze collecties, door ervoor te kiezen zoveel mogelijk te gebruiken voor die van biologische oorsprong, of gelabelde materialen die een duurzaam beheer van hulpbronnen garanderen.

Sandwich_

Sandwich_ omschrijft zichzelf als een eigentijds merk met een openhartig randje. Met aandacht voor verfijnde details en een ontwerp signatuur die hen onderscheidt, maar toch blijft evolueren, hebben zij een portfolio van collecties opgebouwd sinds 1981 – het oprichtingsjaar.

Hun ethos is altijd hetzelfde gebleven: kleding maken voor echte vrouwen. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien. Authentiek goed - vrouwen aanmoedigen om zich goed te voelen tijdens het proces.

Dat soort gevoel is besmettelijk en ze willen dat het zich verspreidt over vriendelijke kleerkasten. Ze willen dat vrouwen van de wereld gelukkig zijn, waar ze ook zijn, wat ze ook doen.

Zoso

Zoso is een merk dat zich richt op de moderne vrouw, maar wel de vrouw die graag comfortabele kleding draagt. De kleding van Zoso is stijlvol, fashionable en comfortabel. Mode van Zoso heeft een luxe uitstraling en is toch heel betaalbaar. De collecties bestaan uit basic items afgewisseld met de nieuwste trends. De items van Zoso kun je oneindig combineren en zitten altijd heerlijk. Zoso zorgt er elk seizoen weer voor dat er vernieuwde items hangen met unieke details.