Sandwich damesmode: shop de nieuwste collectie

Ben jij op zoek naar de nieuwste collectie van Sandwich damesmode? Wij hebben de nieuwste trends van de Sandwich dameskleding in huis. Sandwich is een van de bekendste dames labels van de damesmode. Kleding waar jij je elke dag vrouw in voelt. Het fijne aan het hippe kledingmerk is dat je elk kledingstuk kan combineren met de rest van de Sandwich collectie. Een must have voor jouw kledingkast!

Sandwich is een Nederlands merk en is in 1981 opgericht en staat bekend om het comfortabele design en de hippe details.

Bij switch.womenswear shop jij de nieuwste collectie van het trendy merk Sandwich. Of shop online voor de wekelijkse sale!

Onze passie voor Sandwich damesmode

De leukste kleding voor dames vind je bij switch.womenswear. Bij ons vind je naast Sandwich_ de beste merken zoals Juffrouw Jansen, Poools, Kyra en nog veel meer.

Wat wij erg belangrijk vinden is kwaliteit en een uitstekende pasvorm. Onze merken voldoen niet alleen aan onze wensen, maar zorgen er ook voor dat jij je lekker voelt in je kleding. Wij nodigen je daarom ook graag uit in een van onze winkels om onze kleding te passen. Je ervaart hierdoor niet alleen onze kleding, maar ook voel je onze enorme passie voor service en klantvriendelijkheid. Kom gerust naar onze kledingwinkel in Veenendaal want daar shop je de leukste dameskleding!

Bekijk ons Sandwich damesmode assortiment

Om ervoor te zorgen dat jij dit seizoen doorkomt met de leukste en fijnste kleding van Sandwich. Hebben wij speciaal voor jou de nieuwste Sandwich damesmode collectie in ons assortiment genomen. Zo loop je binnenkort met een hippe jurk van Sandwich of een sjaal met een fancy design

Voordelen Sandwich damesmode shoppen bij switch.womenswear

 De nieuwste collectie Sandwich damesmode

Vandaag besteld voor 15:00 uur = vandaag bezorgd

 Professionele stylistes in onze winkels

Professionele stylisten adviseren jou voor de beste Sandwich damesmode looks

Weet je niet zo goed welke kledingartikelen van Sandwich bij jou past? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe frisse look? Dan is de hulp van een van onze stylisten de beste oplossing. Onze stylistes zijn gespecialiseerd voor damesmode en geven jouw de juiste advies op het gebied van kleding, stijl en imago.

Kom naar onze kledingwinkel voor dames in Nijmegen of Veenendaal en ervaar het zelf!

sandwich damesmode

Openingstijden switch damesmode

Nijmegen

Dagen Openingstijden
Maandag 12:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

Veenendaal

Dagen Openingstijden
Maandag 12:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten