Nederlandse kledingmerken: shop de nieuwste collectie

Ben jij op zoek naar de nieuwste collectie van Nederlandse kledingmerken? Wij hebben de nieuwste trends van o.a. Sandwich, Juffrouw Jansen, Pools, Zoso en nog meer dameskleding merken van Nederlandse bodem. Sandwich is een van de bekendste damesmode merken van Nederland. Wij verkopen Nederlandse kleding waar jij je elke dag vrouw in voelt. Het fijne aan onze hippe Nederlandse kledingmerken is dat je elk kledingstuk kan combineren met de rest van de collectie van hetzelfde merk. Een must have voor jouw kledingkast!


Bij switch.womenswear shop jij de nieuwste collectie van Nederlandse kledingmerken in de winkel of online.

Bekijk ons assortiment Nederlandse kledingmerken

Om ervoor te zorgen dat jij dit seizoen doorkomt met de leukste en fijnste kledingmerken van Nederlandse bodem. Hebben wij speciaal voor jou de nieuwste damesmode collectie van de beste merken opgenomen in ons assortiment. Zo loop je binnenkort met een hippe jurk of een sjaal met een fancy design.

Voordelen Nederlandse kledingmerken shoppen bij switch.womenswear

 De nieuwste collectie Sandwich damesmode

Vandaag besteld voor 15:00 uur = vandaag bezorgd

 Professionele stylistes in onze winkels

Professionele stylisten adviseren jou voor de looks met Nederlandse merken

Weet je niet zo goed welke kledingartikelen van de Nederlandse merken bij jou passen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe frisse look? Dan is de hulp van een van onze stylisten de beste oplossing. Onze stylistes zijn gespecialiseerd voor damesmode en geven jouw de juiste advies op het gebied van kleding, stijl en imago.

Kom naar onze kledingwinkel voor dames in Nijmegen of Veenendaal en ervaar het zelf!

sandwich damesmode

Openingstijden switch.womenswear

Nijmegen

Dagen Openingstijden
Maandag 12:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

Veenendaal

Dagen Openingstijden
Maandag 12:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Onze Nederlandse kledingmerken

  • Sandwich_
  • Juffrouw Jansen
  • Poools
  • Kyra
  • Zoso
  • &CO woman

Sandwich_

Sandwich_ omschrijft zichzelf als een eigentijds merk met een openhartig randje. Met aandacht voor verfijnde details en een ontwerp signatuur die hen onderscheidt, maar toch blijft evolueren, hebben zij een portfolio van collecties opgebouwd sinds 1981 – het oprichtingsjaar.

Hun ethos is altijd hetzelfde gebleven: kleding maken voor echte vrouwen. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien. Authentiek goed - vrouwen aanmoedigen om zich goed te voelen tijdens het proces.

Dat soort gevoel is besmettelijk en ze willen dat het zich verspreidt over vriendelijke kleerkasten. Ze willen dat vrouwen van de wereld gelukkig zijn, waar ze ook zijn, wat ze ook doen

Juffrouw Jansen

Wie Juffrouw Jansen zegt, zegt vrouwelijke silhouetten en mode met een flinke dosis fun. Elegant, sexy en een tikje eigenwijs. Juffrouw Jansen houdt van reizen en haalt inspiratie uit filmklassiekers, de fifties en stijliconen van weleer. Trots op haar Hollandse nationaliteit voegt ze daar een vleugje Nederlandse nuchterheid aan toe.

Dankzij het gebruik van soepele jerseykwaliteiten hebben alle items een perfecte pasvorm en scoren ze hoog in draagcomfort. Juffrouw Jansen heeft een voorliefde voor de kleur zwart en flirt daarnaast graag met stippen, strepen en dierenprints. De keuze voor draagbare stoffen met mooie structuren en spannende kleurcombinaties resulteert in uitgebalanceerde collecties.

Juffrouw Jansen creëert tijdloze lievelingsitems die zo zijn ontworpen dat je ze op meerdere gelegenheden kunt dragen. Multifunctionele ontwerpen met oog voor detail en hier en daar een speelse twist. Al hun producten worden met aandacht, passie en liefde vervaardigd. Daarnaast worden alle artikelen en materialen veilig en eerlijk geproduceerd.

Poools

Vanuit een monumentaal klooster te midden van de uiterwaarden ontwerpt een enthousiast team de Poools collecties. Het Poools team bestaat uit vrouwen, zij weten wat vrouwen belangrijk vinden. Zoals een goede pasvorm en een fijn draagcomfort. Zij werken daarom graag met elastische, comfortabele materialen.

De Poools collecties kenmerken zich door de vrouwelijke en stoere styling. Details krijgen onze volle aandacht, en creëren mede de perfecte look.

De impact van fashion op het milieu is aanzienlijk. De collecties van Poools zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit die lang mooi blijven en meerdere seizoenen meegaan. Zij maken bewust duurzamere keuzes in ons materiaalgebruik, maar 100% duurzaam bestaat niet. Zo werken wij o.a. met biologische katoen, Tencel, Ecovero viscose en gerecycled polyester. Deze duurzamere artikelen zijn te herkennen aan het groene logo. Uit respect voor dierenwelzijn werken wij niet met bont, angora en cashmere.

Kyra

Een damescollectie voor zelfverzekerde vrouwen met een herkenbare vrouwelijke signatuur. We kennen onze klant en maken graag deel uit van haar wereld. We herkennen trends, maar we besluiten ze niet allemaal te volgen.

De KYRA-look is onderscheidend en tegelijkertijd functioneel. De vrouwelijke, brede collectie biedt veel mogelijkheden en kan zowel easy-going als meer formeel gedragen worden.

Elk van onze acties heeft een impact op het milieu en we willen dat deze zo klein mogelijk is. Dit is terug te zien in de keuzes die we maken bij het gebruik van materialen binnen onze collecties, door ervoor te kiezen zoveel mogelijk te gebruiken voor die van biologische oorsprong, of gelabelde materialen die een duurzaam beheer van hulpbronnen garanderen.

Zoso

Zoso is een merk dat zich richt op de moderne vrouw, maar wel de vrouw die graag comfortabele kleding draagt. De kleding van Zoso is stijlvol, fashionable en comfortabel. Mode van Zoso heeft een luxe uitstraling en is toch heel betaalbaar. De collecties bestaan uit basic items afgewisseld met de nieuwste trends. De items van Zoso kun je oneindig combineren en zitten altijd heerlijk. Zoso zorgt er elk seizoen weer voor dat er vernieuwde items hangen met unieke details.

&CO woman

&CO is altijd ‘on trend’ en hebben items met een vrouwelijke, flexibele pasvorm. Bij &Co werken ze met duurzame en natuurlijke materialen, die prettig dragen en makkelijk zijn qua onderhoud. Ze begrijpen heel goed dat het belangrijk is om kleding te dragen die altijd goed zit, wat je ook doet. Het ontwikkelen van de collectie gebeurt in Nederland. Het design, het kleurpalet, de patronen, de maatvoering, het wordt van begin tot eind gecheckt. "Zo ben je altijd dressed-for-the-occasion en kun jij alles uit het leven halen."