Ons team

Eigenaresse Brenda

Voor mij staat winkelen gelijk aan wie ik ben. Mijn vader was groenteboer en later melkboer. Ik ging als klein meisje al mee op de wagen om groenten te verkopen in de stad, het hele gezin werkte mee. Ik dacht toen altijd dat ik groenteboer zou worden, zo mooi vond ik het wat mijn vader deed. Hij maakte een krop sla nog mooier dan hij was.Voor mij werden het geen groenten, maar een leven lang gelukkig in de kleding.

Lees meer »

Styliste Ada

Tijdens een dagje winkelen in Veenendaal viel mijn oog op het buitenbord van Switch met daarop de vacature. Ik besloot te solliciteren bij Switch Veenendaal, en na een dagje meedraaien mocht ik op 1 mei 2023 officieel beginnen.

Lees meer »

Styliste Loes

Zes jaar geleden begon ik mijn avontuur in Veenendaal, destijds nog bij Sandwich. Ik kende Brenda en Frank al als een fantastisch stel, waarvoor ik af en toe een modeshow liep. Mijn carrière in de mode begon al op mijn 18e, en ik heb ruim 40 jaar bij C&A gewerkt.

Lees meer »

Styliste Wilma

Ik heb mijn zus Brenda zien evolueren van verkoopster en shopmanager tot een succesvolle ondernemer, en ik heb haar met veel plezier, naast mijn werk in de mode, zo nu en dan kunnen ondersteunen. Toen de gelegenheid zich voordeed om een filiaal in Veenendaal te openen, stond ik te trappelen om deze uitdaging aan te gaan. En toen ik ook nog eens werd gevraagd, hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken en zei ik volmondig ja!

Lees meer »

Shopmanager Carla

Mijn taken bij Switch zijn divers, maar het leukste vind ik toch wel de verkoop. Het is zo vervullend om klanten tevreden de deur uit te zien gaan. Het begint altijd met het schenken van een kopje koffie en het maken van een praatje, waardoor ik de klant beter leer kennen. Ik ontdek waar ze naar op zoek zijn, voor welke gelegenheid ze winkelen, of ze een voorkeur hebben voor casual of klassieke kleding, enzovoort. Zo'n gesprek is altijd heel gezellig.

Lees meer »

Styliste Maartje

Wat een genot om te kunnen zeggen dat ik vanaf het prille begin bij Switch betrokken ben geweest! Ik heb letterlijk de "switch" naar de fantastische merken die we nu verkopen meegemaakt...

Lees meer »

Styliste Anja

Mijn reis in de damesmode begon dertig jaar geleden bij DiDi, van daaruit maakte ik de overstap naar Sandwich en nu, sinds 2021, zijn we Switch Womenswear. Met ons hechte team werken we al jaren samen; we zijn meer dan alleen collega's, we zijn een familie. Dit gevoel van verbondenheid is voor mij van onschatbare waarde.

Lees meer »

Styliste Ellen

Ik ben Ellen, een levensgenieter pur sang, altijd op zoek naar gezelligheid en vol passie voor bloemen, mode én kleur. Mijn liefde voor kleur weerspiegelt zich niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn kledingstijl. Je zult me zelden in het zwart zien, want hoe kleurrijker, hoe beter!

Lees meer »