Damesmode Nijmegen

Bij onze winkel vol met damesmode in Nijmegen, vind je de mooiste dameskleding collecties van het seizoen. Zo hebben wij een uitgebreide collectie dameskleding, van gave jeans en jurken tot de fijnste blouses en T-shirts. In onze winkel met uitsluitend damesmode vind je er elk seizoen de beste merken zoals Sandwich_, Juffrouw Jansen, Kyra of Poools. Welke stijl ook bij jou past, wij hebben het in huis.

Onze merken damesmode

De leukste damesmode vind je bij switch.womenswear Nijmegen. Bij ons vind je de beste merken van Nederlandse bodem. De collectie bestaat uit damesmode met oog voor detail en geven jou de ultieme vrouwelijke uitstraling. Wat wij erg belangrijk vinden is kwaliteit en dat jij je er goed in voelt.

 

Wij zien je graag in onze damesmode winkel in Nijmegen om onze prachtige collecties te passen. Je ervaart hierdoor niet alleen de kwaliteit van de kleding, maar voel je ook de enorme passie van onze stylisten. Kom gezellig naar onze winkel vol damesmode in Nijmegen, geniet van een kopje koffie en shop de leukste dameskleding!

Bekijk ons damesmode assortiment

Onze damesmode winkel in Nijmegen hangt vol met de mooiste artikelen van &CO, Yellow Label, Zoso, Label Dot en Red Button.

Elk seizoen wordt de collectie dameskleding door eigenaresse Brenda met veel zorg en aandacht afgestemd op de voorkeuren van onze klanten. Een bezoekje aan onze winkel vol damesmode in Nijmegen is het meer dan waard, er hangt altijd iets voor je bij!

Voordelen damesmode shoppen bij switch Nijmegen

 Altijd de nieuwste collectie

Vandaag besteld voor 15:00 uur = vandaag bezorgd

 Professionele stylistes in onze winkels

Professionele stylistes in onze damesmode winkel in Nijmegen

Weet je niet goed wat voor kleding bij jou past? Of ben je gewoon op zoek naar de nieuwste damesmode? Onze damesmode stylisten in Nijmegen zorgen ervoor dat jij met de mooiste damesmode en een glimlach de deur uit gaat. Onze stylistes zijn gespecialiseerd in damesmode en geven jou het juiste advies op het gebied van kleding, kleuren en stijl.

Kom naar onze winkel voor damesmode in Nijmegen en ervaar het zelf!

Openingstijden switch damesmode Nijmegen

Dagen Openingstijden
Maandag 12:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

Kom naar onze damesmode winkel in Nijmegen

Kom naar onze damesmode winkel in Veenendaal

Wellicht wil je ook een keer komen shoppen bij switch.womenswear in Nijmegen. Meer weten over onze damesmode winkel in Veenendaal.