Opgericht in 2021

Over switch

Brenda en Frank, een prachtig stel, leiden Switch Womenswear met een flinke dosis ondernemersgeest en passie. Brenda straalt in de winkels, waar ze haar hart volgt door vrouwen te helpen zich lekker en mooi te voelen in de kleding die ze passen en kopen, samen met haar geweldige collega's. Ondertussen zorgt Frank ervoor dat alles achter de schermen gesmeerd verloopt.

Brenda's energie en toewijding in de winkels zijn besmettelijk, waardoor elke klant met een glimlach de winkel verlaat. Frank houdt alles op rolletjes achter de schermen, waardoor Brenda en het team de ruimte hebben om te schitteren. Als partners in het leven en in het bedrijfsleven vormen ze een dynamisch duo dat Switch Womenswear tot een plek maakt waar klanten niet alleen komen winkelen, maar waar ze een warm welkom en een gezellige sfeer vinden.

Een mooie mix van merken

Hun reis begon enkele jaren geleden, toen ze de wereld van ondernemen betraden met franchises van het merk Sandwich. Maar zoals echte ondernemers dat doen, wisten ze dat ze op zoek moesten gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Na een tijdje besloten ze de koers te verleggen en te kiezen voor een nieuw concept, één dat hun gedeelde waarden van kwaliteit en duurzaamheid weerspiegelde. Zo ontstond Switch Womenswear, met een winkel in Nijmegen waar een scala aan Nederlandse merken met één gemeenschappelijk thema, duurzaamheid, wordt aangeboden.

In hun collectie vinden klanten merken zoals Poools, geworteld in Winssen, met een combinatie van vrouwelijkheid en stoerheid die perfect past bij de identiteit van Switch. Kyra, een bedrijf dat zich inzet voor vrouwelijke empowerment en betrokkenheid bij wereldzaken, voegt een extra dimensie toe aan het assortiment.

Vrouwelijkheid en aandacht voor onze planeet staan centraal bij Jansen Amsterdam, terwijl Zoso een mix biedt van sportieve, casual en stoere kleding met een focus op comfortabele stoffen. MSCW brengt het gevoel van de kust tot leven met nonchalante items en natuurlijke materialen, terwijl C.RO perfect passende broeken levert die elke vrouw zal omarmen.

En uit Denemarken komen Skovhuus en C.RO, waar lokale productie en natuurlijke materialen zorgen voor truien en kledingstukken die met liefde gedragen kunnen worden.